GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında mart ayında Anlamını Bul, Kare Bulmaca, Kelime Türetme, Öykü Kartları Etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Özgürlüktür" kapsamında okulumuzda "Deyimler ve Atasözlerimiz" etkinliği gerçekleştirildi.

May

İlçemizde düzenlenen 7. sınıflar arası bilgi yarışmasında öğrencilerimiz 1. olarak Gümüşhane'de düzenlenecek olan yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Tem

2022 LGS'de Gümüşhane il birincisi olarak derece yapan öğrencimiz İlayda Nur ŞATIR İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AK tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101'inci yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle  okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla ilçe programı düzenlendi.