GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

AŞAĞI ULUKÖY MAH. EYÜPOĞLU/1 CAD. NO 24/5 İÇ KAPI NO 1 KÜRTÜN / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Okulumuzun Vizyonu Türkiye´deki ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuzun Misyonu Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; -Sağlam, -Dürüst, -Hoşgörülü, -Karakterli, -Ahlaki değerlerle donanmış, -Kendisinin ve başkalarının hak ve düşüncelerine saygılı, -Kendine güvenen, -Yenilikçi ve kendini geliştiren, -Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, -Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan bireyler yetiştirmektir. Vizyon, gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, ulaşılmak istenen en uç noktayı, ilerlenecek yönü gösterir.
Başarılar
Ekip dalında TKY 2010 Türkiye 2.liği, 2020 LGS devlet okulları arasında Gümüşhane il 1.liği
Merkezi Sistem Kalorifer
Ulaşım
Okulumuzun İl Merkezine uzaklığı 57 km, Trabzon Merkeze 115 km, Giresun Merkeze 110 km olup her gün ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup, ilçemiz Gümüşhane´nin şirin bir ilçesidir.
Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmakta Olup İl Merkezine Uzaklığı 57 km´dir.